Natteravnene arrangerede Ravnerok 2013 i Tilst

Natteravnene arrangerede Ravnerok 2013 i Tilst

11-06-2013

Flere hundrede foretrak lokale sanggrupper i Tilst frem for stranden eller hængekøjen i det gode vejr, og for sjette år i træk var Natteravnenes Ravnerok en stor succes.

Sammen med en række lokale foreninger lykkedes det igen at trække en masse mennesker til hygge og musik ved Ravnerok.

Arrangement havde som tidligere år mange lokale sangtalenter på scenen, i år krydret med vinderen af Voice 2012, Kim Wagner. Omkring 400 mennesker hørte musik og deltog i aktiviteterne i det grønne område ved tst Aktivcenter.

"Det er skønt, at så mange mennesker fra området dropper stranden og hængekøjen på en sommerdag og deltager i vores Ravnerok. Når vi kan se, at folk hygger sig - og når både de lokale, unge bands og de erfarne musikere giver den gas på scenen - ja så er vores mål nået. Vi gør naturligvis også reklame for vores forening og forsøger at få nye frivillige og lægger vægt på at fortælle, at man selv bestemmer hvor tit man vil gå" fortæller Solveig Rydahl som er formand for de lokale Natteravne.

Det årlige Ravnerok lader sig kun gøre i kraft af et godt samarbejde med den lokale idrætsforening tst, Tilst Skole, Tilst Fritidsklub, Al2bolig og en række værdifulde, lokale sponsorer der giver arrangementet Ravnerok økonomisk støtte.

Musikken
Som sædvanlig var der også masser af god musik og sang fra Tilst skole og Blå Boks.
Tilst-bandet Acoustica sluttede dagen af. Et band som kan spille og synge alt – lige fra Thomas Helmig til AC/DC.

Kim Wagner, vinderen af Voice – Danmarks største Stemme 2012, beviste på scenen, hvorfor han allerede inden førstepladsen i Voice var en eftertragtet musiker, der har spillet sammen med nogle af de største danske navne.

Gøgl og spejderkarrusel
Et af de store trækplastre ved Ravnerok var gøgleren Jesper Von Kriegenbaum, der flere gange fik kæberne på næsten 100 unge tilskuere, til at falde ned til brystet. Den efterfølgende gøgler-workshop var et hit, ligesom True-spejderne var ved at svede igennem uniformerne over efterspørgslen efter ture i naturkarrusellen og tilbuddet om at lave sine egne smykker.

Tak for en rigtig dejlig dag...