Sjov, morsom og fantastisk dag i Ulvedalene..

Sjov, morsom og fantastisk dag i Ulvedalene..

23-08-2013

Over 40 Natteravne og ca. 6.000 unge var i fredag samlet til den årlige "Puttefest" som er et kæmpe arrangement i Ulvedalene i Dyrehaven (lidt uden for København) hvor de nye 1.g'er fra de lokale gymnasier bydes velkomne af de ældre elever.


Natteravnene har som tidligere år slået lejr op i udkanten af Ulvedalene

Ude af de 40 ravne, som kom fra Lyngby, Rudersdal, Hørsholm, Gentofte og én enkelt fra Fyn, var tre af dem uddannet førstehjælper som da også fik deres og se til i Natteravnenes base i udkanten af Ulvedalene.

Nogle af de unge kom med småskrammer, og en del havde fået alt for meget at drikke, men alle blev tilset af en førstehjælper ved ankomsten.
De meget fulde kunne få en lille lur under et tæppe, hvor der hele tiden blev holdt øje med deres tilstand, til de kunne rejse sig igen ved egen eller gode venners hjælp, eller blev hentet af deres forældre.


En tommelfinger skal forbindes....

"Når så mange mennesker er samlet på et sted, og en del af den væske som bliver indtaget er alkohol er det næste uundgåeligt med de mindre sjove episoder...og aftenen blev da også plaget af både tyveri, og overfald som især pressen har brugt en del spalteplads på, og lidt glemt alle de gode oplevelse der også var" fortæller Christian Bækgaard, Natteravn fra Lyngby.

"Vi ved af erfaring, at mange af de unge bliver meget berusede til gymnasiefesten, og derfor havde vi denne aften også uddannede førstehjælpere på i vores camp.
Det er selvfølgelig trist, at en del af de unge bliver så fulde, at de spolerer festen for sig selv, og endnu mere trist, at der sker overfald og tyverier.
Natteravnene har som sådan intet med arrangementet at gøre, og vi hverken kan eller vil tage ansvar for det, men vi ved, at der på denne aften hvert år er brug for vores hjælp.
Og heldigvis fik vi da også tid til det, der er vores varemærke, at gå rundt blandt de unge og med vores blotte tilstedeværelse forebygge dårlig stemning og ballade.

Langt de fleste havde jo en herlig fest, og det er altid en fornøjelse at opleve, hvor godt de unge passer på hinanden", fortæller Tom Thanning Hansen som er formand for Natteravnene i Lyngby

Ud over de traditionelle bolcher blev der også uddelt 2.500 flasker vand til dem som trængte til andet end alkohol.

Læs mere om festen i Ulvedalene her (side 2-3)