Natteravne deltog på Hærvejsfestival i Viborg

Natteravne deltog på Hærvejsfestival i Viborg

11-08-2013

Udover flere hold af, både gående og cyklende, Natteravne - i både eftermiddags-, aften- og nattetimerne, har Natteravnene fra Viborg afholdt deres årligt tilbagevendende sociale Hærvejsmarch-arrangement.

Arrangementet er en 10-dages Hærvejsfestival i Viborg - "og jeg synes, at vi med god samvittighed, kan betegne vores store indsats under festivalen, som en succes" fortæller Pernille Cornelius som er formand for Natteravnene i Viborg.

Der deltog 13 Natteravne og 4 Natteravne"børn" (unge mennesker). De 11 af dem begav sig lørdag morgen - efter fælles morgenmad i Reden - ud på den 20 kms lange Hærvejsmarch, selvfølgelig i ført GULT, mens de øvrige 6 sørgede for forplejning til de "vandrende Ravne" gennem hele dagen, samt bemanding af vores i alt tre Natteravne stande langs ruten.

Vi havde en fantastisk dag, trods den meget våde start på dagen, hvor alt ...og alle.. blev godt gennemblødt. Ved middagstid klarede vejret heldigvis op. Humøret og gå-på-modet var dog højt hele dagen - både hos de vandrende og hos de praktiske hjælpere.

Udover et godt socialt arrangement, er Natteravnene samtidig også medvirkende til at skabe tryghed på ruten, hvor det er almindelig kendt, at mange af de vandrende (unge) mennesker har fået en ordentlig tår indenbords, både før og under den 20 km lange vandring.

"Vores store synlighed fra de vandrende Natteravne - og fra vores stande på ruten, var medvirkende til en god stemning på og omkring ruten. Samtidig fik vi gjort positivt opmærksom på vores virke - og vi fik delt en masse bolsjer ud, ligesom vi fik uddelt flere brochurer og solgt en del armbånd. Alt i alt en super dag, som vi helt sikkert gentager igen til næste år...for 4. år i træk" slutte Pernille.

En STOR tak til alle deltagende Natteravne og Natteravne"børn" - og ikke mindst til arbejdsgruppen bag arrangementet

For en ordens skyld skal det måske lige nævnes, at Natteravnene i Viborg naturligvis havde hold på gaden både fredag aften/nat og lørdag aften/nat - og flere af de Ravne, som deltog her...deltog også i deres sociale arrangement og snuppede således også "lige" en 20 kms Hærvejsmarch lørdag formiddag/eftermiddag.

Det kan man da KUN tage hatten af for...