Velkommen til Natteravnene i Ballerup

Velkommen til Natteravnene i Ballerup

28-11-2014

Vi er en nystartet forening under Natteravnene i Danmark.
I Ballerup er der et behov for Natteravnene, og vi er en flok frivillige voksne, der nu har startet en lokalforening.

Vi er endnu i en opstartsfase, hvor alt det praktiske skal op og køre, men vi er allerede rigtig godt i gang. Der er nedsat en opstartsbestyrelse, som knokler for at gøre alt klar.

Vi har fået en fin startpakke fra Natteravnene i Danmark, fået de første donationer og sponsorater til vores arbejde og vi er tæt på at få nøglerne til et klublokale.

Vi har en pæn liste med potentielle natteravne, der blot venter på at få lov at gå ture.

Af hjertet tak til vores naboforeninger for den varme velkomst, og for hjælp og vejledning Humørikonet heart. Og så er vi godt i gang med at planlægge det allervigtigste:
Vores første gå-ture i de fine gule jakker.

Bestyrelsen har valgt den taktik, at vi gerne selv lægger ud med at gå prøveture med mere erfarne natteravne fra naboforeningerne, og så arbejder vi på at have den første officielle tur omkring februar 2015, men det skal vi nok melde ud om.

Hvis DU er interesseret i at blive Natteravn, så start med at læse om Natteravnene på http://www.natteravnene.dk/fakta-om-natteravnene/, og send dine kontaktoplysninger ind via formularen nede i højre hjørne. Så skal vi nok kontakte dig i starten af 2015.

Mange hilsner
Natteravnene i Ballerup