Albani gav Natteravnene i Odense lounge trailer...

Albani gav Natteravnene i Odense lounge trailer...

23-05-2013

Direktør Poul Nissen fra Albani Fonden har netop overrakt Natteravnene i Odense en gavecheck på kr. 50.000 der finansierer købet af en specialindrettet trailer med alt nødvendigt tilbehør.


På billedet ses - fra Albani Fonden i blå skjorte Freddy Vermod, og Natteravnenes bestyrelse fra venstre, "Lotte" Janny Vilshardt, René Aabo, Poul Nissen

Trailerens side kan lukkes op, således siden kan danne halvtag over en lille lounge, hvor de unge kan sidde og hyggesnakke med Natteravnene.

Det er et rigtigt stort ønske, der nu opfyldes og traileren giver os nogle fantastiske muligheder, når vi skal i kontakt med de unge ved byens koncerter, eller når vi er på gaden for, at hverve nye frivillige siger Natteravnenes formand René Aabo.

Vores samlede driftsomkostninger skal alene skaffes via sponsorater og dem kan vi godt bruge nogle flere af. Vi ville aldrig kunne skaffe midler til denne investering uden gaven fra Albani Fonden.

Inden vi fik gaven kunne vi kun stille op med en interimistisk stand bygget op af en lånt parasol ,et par klapstole og et banner. Nu har vi en meget flot og markant løsning, der giver opmærksomhed og det er dejligt let, at køre traileren frem for i løbet af ingen tid at pakke den ud til en flot stand, der er et super kontaktpunkt for de unge og hvor der samtidig er gode faciliteter for vores frivillige Natteravne.

Med accept fra Albani Fonden havde vi en lille smugpremiere på traileren, inden den officielle overrækkelse fortsætter René Aabo. Vi kunne simpelthen ikke vente med at bruge traileren til Blå Mandag og Klubben Live på Flakhaven. Her levede traileren helt op til vores forventninger, idet den i høj grad tiltrak de unges opmærksomhed, således vi fik mange besøg og en hyggelig snak med de unge. På Blå Mandag lykkedes det os også at tiltrække opmærksomheden fra nogle af de forældre, der fulgte konfirmanderne ud i byen. Her fik vi ikke alene en snak om Natteravnenes arbejde, men vi fik også en række interessekort fra forældre, der gerne vil engagere sig som frivillige. 

Albani Fonden
Fonden er en selvstændig og selvejende institution med en kapital,der ingensinde må angribes

Fondens hensigt er at virke for almennyttige formål af enhver art primært i det syddanske område såsom støtte til ungdomsarbejde gennem eksempelvis spejderbevægelsen og sportsklubber, støtte til almene kunstneriske, kulturelle og historiske formål samt tillige støtte til humanitære formål, til forskning eller til beskyttelse af naturmiljøet.

Natteravnene
Det er Natteravnenes primære formål, at udvise omsorg og ansvarlighed, og som gode rollemodeller medvirke til at skabe større tryghed og især hjælpe børn og unge til øget livsglæde og integration.Ved altid at gå i hold på tre, mænd og kvinder i blandede hold, der bærer Natteravnenes karakteristiske gule jakker, gør man sig meget synlig overfor børn og unge. Dels for at få en fordomsfri snak med dem om de problemer, de selv ønsker at tale om - dels for at stimulere til forebyggende ansvarlighed, men uden at påtage sig hverken politimæssige- eller sociale opgaver.

Natteravnene har således ingen særlige beføjelser, men stor psykologisk gennemslagskraft.

Natteravnene optræder aldrig som lokalt vagtværn eller lignende

Yderligere information:

Albani Fonden
Poul Nissen
Telefon 65 48 75 00
pni@albanifonden.dk

Natteravnene
René Aabo Clausen
Telefon 41 95 00 50
rene.aabo@clausen.mail.dk